2010-12-23

Scandinavian Combinations

I dag fick jag veta att Fiona Wall designs nya kollektion lanseras första veckan i januari. Det ska bli spännande att se hur den tas emot av allmänheten. Scandinavian Combinations är namnet! Elsa Krogh är designer även till den här kollektionen, som hon varit till så många tidigare i Fionas produktion. Jag gillar hennes design väldigt mycket!


Utdrag ur pressmeddelande:

Stämningsfullt från Skandinavien

Scandinavian Combinations är en modern tapetkollektion, designad med en inspirerande mix av smakfulla och levande kulörer. Vacker grafisk design väcker uppmärksamhet på väggarna med fem iögonfallande mönster.

Kollektionen är inspirerad av alla de vackra kulörerna och intrycken som är utmärkande för Skandinavien: De ljusa sandstränderna, de stormiga haven och de djupa, mörka skogarna. Kulörerna går i varma, glada, gula, röda och gröna somriga toner. Mönstren för våra tankar från ljusa snäckskal till mörka skuggor i havstången. Mönstren är designade så att de lätt kan mixas med varandra och får ett rum att bli mer personligt. Tapetsera hela rummet eller tapetsera med en våd för att göra en del av ett rum mer spännande. Scandinavian Combinations är av non-woven som är enkel att sätta upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar