2011-01-17

Ny kollektion

Jag vet inte varför men Fiona wall design fungerar dåligt. Man uppmanas att ladda ner Flash player 10, men trots det fungerar det inte. I alla fall inte hos mig....
Hur som helst ville jag berätta om den senaste av nya kollektioner från Fiona! Personal Stripes! Tyvärr har jag ingen bild ännu. Jag hade för avsikt att lägga in lite egna bilder, men glömde fota i dag. Det får bli i morgon i stället. Kollektionen innehåller bara ränder, stilrena enkla tapeter med både glansiga och matta ytor i fina sobra kulörer som pärlemor, silver, koppar och lack.
Den Klassiska i vitt, svart, silver & koppar, den Kulörta i blått, ljusblått, rött, korall & mint och den Krämiga i beige, brunt & creme.
Personal Stripes är designad av den internationellt erkända textildesignern Dorte Agergaard, som är utbildad på Central Saint Martins i London och på Design School i Kolding. Hennes mål med Personal Stripes har varit att ge människor möjlighet att skapa sina egna unika väggar och våga blanda olika mönster. Dorte Agergaards önskan är att kollektionen ska tilltala många. Därför är mönstren enkla och kulörerna går från ljusa, mjuka toner till djärva, livliga nyanser. Personal Stripes är i non-woven och är lätt att sätta upp.
Beställ hem ett tapetprov med posten, före du gör ditt slutliga val
www.flugger.se kan du bläddra i flera hundra olika tapetmönster och beställa tapetprover i A4 format som du kan prova på väggen hemma, innan du beställer hem fler rullar. Tapetproverna kostar endast 5 kr/st, och skickas direkt med post hem till dig.
Om det du söker inte finns på hemsidan är du varmt välkommen till butiken, vi hjälper dig gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar