2011-09-19

Rosa Bandet på Flügger

Flügger stöder “Rosa Bandet” med frodig blomstertapet
“Rosa Bandet” - kampanjen från Cancerfonden äger rum varje år i oktober. Kampanjen behöver all stöd den kan få, och vi är stolta över att kunna bidra genom att sälja den underbara storblommiga tapeten Bloom från Fiona. Tapeten är framtagen för detta speciella ändamål, och 50: -/rulle som säljs går till “Rosa Bandet”.



Bloom berikar oss med ett överflöd av rosa glädje på väggen, precis som en bukett blommor som lyser upp en annars kanske ganska så trist dag. Vi har valt pioner eftersom de symboliserar styrka med sina slanka stjälkar och enorma blomsterkronor. Tapeten skapar ett fantastiskt rosa färgspel på väggen och omfamnar dig med sina frodiga blommor när du kommer in i rummet. Bloom kan sättas samman till större eller mindre buketter på en vägg, i en garderob eller i ett helt rum. Tapeten har ett luftigt, akvarelliknande utseende som är skapad för att ge den en konstnärlig effekt. Det är ett handritat mönster, skapat av Fionas talangfulla designers. Bloom finns endast i ett mönster och i den vackra, rosa nyansen.

Feminine kulörer
Som ett vackert komplement till tapeten, har vi valt ut två feminina kulörer ’Daisy’ och ’Lilly’, som får Bloom till att blomstra ännu mer på väggen. Måla en vägg, ett golv eller kanske en ram, som får Bloom att lyfta från väggen. Se tapeten i din lokala Flügger färg butik, där du alltid blir bemött av en professionell färgspecialist som ger dig goda råd och vägledning om kulörval, färg och tapet till ditt hem. Besök flugger.se eller fiona-walldesign.com eller gör ett fysiskt besök i någon av våra butiker!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar