2011-08-04

Kräftkulörer

Nu jobbar vi mot hösten, det märks på mer än ett sätt i allt vi gör. Trots det säljer vi en hel del utomhusfärg. Det blir kanske lite som förra året, att vi säljer långt in på hösten för att sommaren inte var så målningsperfekt.

Det som tydligt märks angående hösten är marknadsföring och allt vad som följer med det. Först har vi kräftsäsongen som naturligtvis inte får lämnas obemärkt! Flügger har valt att möta kräftsäsongen med lämpliga kulörer.


Kräftröd
Snapsgrå
Krondillsgul


Vi har skapat tre nya, läckra kulörer som är en hyllning till den svenska sensommaren och till den traditionella kräftsäsongen, som vi njuter av varje år. De tre smakfulla kulörerna är inspirerade av nykokta kräftor, färsk krondill och iskall snaps. De är framtagna för att skapa trivsel och gemenskap  samtidigt som de värnar om våra traditioner och passar till årets kräftskiva på bästa sätt. Kulörerna påminner också om det starka sommarljuset och kan smakfullt kombineras med varandra och de kan dekorera dina väggar samtidigt som de ger ett vackert samspel av kräftsäsongens kulörer.
Skapa en stämningsfull oasDu behöver inte måla om ett helt rum för att skapa en skärgårdsatmosfär. Under en helg, kan du t.ex. måla dina stolar i en iskall snapsgrå kulör, fina kräftröda ränder på väggen eller ge ditt matbord en mjuk gul kulör som dillkronan har.
Du får tre kulörprover direkt hem till din dörr
De tre svenska kulörerna kan du få hos din lokala Flügger färg butik eller på www.flugger.se, där du också kan beställa de tre kulörproverna i en liten ask med en pensel. Vi skickar de smakfulla kulörproverna direkt till din dörr; så kan du enkelt prova dem där hemma eller i sommarhuset.
Kom ihåg att du alltid kan få goda råd och vägledning om färg- och väggdekoration för ditt hem i din lokala Flüggerbutik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar