2011-05-11

Nytt med Nordic Blossom

En ny tapet på vår tapetavdelning presenteras i det här inlägget. Egentligen skulle detta varit tapetserat för länge sedan, men tiden har inte räckt till. Nu tar vi krafttag för att bli klara även med det inför sommaren. Det är Nordic Blossom som kommer att få pryda väggarna i ett par montrar. Här är den första...




Skira körsbärskvistar som finns i många mjuka sköna nyanser. Här är den i ljust blå. Den är i non-wovenmaterial vilket gör den lätt att hänga och den är mycket tålig. Titta på övriga kollektionen? Klicka här!

2 kommentarer:

  1. Hej.
    Vi har bestämt oss för just denna tapet (ljusblåa) som fondvägg i vardagsrummet. Behöver förslag på tapet att kombinera med denna. Funderar på Eco Sand men ja, förslag är välkomna.

    SvaraRadera
  2. Den här tapeten är verkligen fin. Ljuv på ett svalt sätt. Fiona har en blå tapet som i stort sett är enfärgad i samma kollektionen. Designnummer: 396046. I kollektionen finns även en ljusare (396045) och en mörkare (396047) blå som kan passa beroende på hur man vill ha kombinationen.
    Välkommen in i någon av våra butiker för att titta, eller beställ prover på http://flugger.se/Faerg/Tapet/Nordic_Blossom.aspx#&&page=4

    SvaraRadera