2011-08-28

Nya Flüggerbutiker

Flügger har en ny butik i Tumba. Det är en av tre som öppnas nu i dagarna. De övriga är i Barkarby och Ronneby (om jag minns rätt) Bollnäs.
I Tumba har det varit öppet hela sommaren under tiden att det har byggts om till att bli en Flüggerbutik med allt vad det innebär i ändring av inredning. Det har varit en påfrestande situation för alla inblandade. Såväl hantverkare som butikspersonal har fått göra avkall på sina respektive behov när det gäller att utföra sitt arbete.

Det har varit trångt och tidvis bullrigt. Dammigt och skräpigt. ja, så som det är när man är på en byggarbetsplats. En eloge till alla inblandade!







Under tiden att detta bygge pågick var det ca en fjärdedel av lokalen som fick agera butiksyta. Vartefter att bygget framskred flyttade man alla varor, som visserligen var väldigt begränsat i sortiment, till nya ytor. Kassa och brytmaskin flyttades vid tre tillfällen tills den korrekta platsen var uppnådd. Nu är allt färdigt och nyöppnades i mitten av augusti med fina erbjudanden och en stor kundtillströmning.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar