2011-08-14

Skolstart med häftiga kulörer

Snart är det skoldags och vad passar då bättre än att presentera kulörer som skolbarn har utsett till sina favoriter.

Förbered skolstarten med uppfriskande kulörer valda av barn


För att fira hundratals barns skolstart, frågade vi Charlie, 6, Esther 8 och Albert 11 år om de ville välja en favoritfärg bland 900 kulörer från Flügger färg. Kulörerna valdes ut av ren färgglädje; utan påverkande faktorer och oberoende av de vuxnas trendkännedom. 


De tre uppfriskande kulörerna kommer direkt från skolhjärtat. Albert och Charlie valde en syragrön och en magisk blå, medan Esther förälskade sig i en neonorange. Det är kulörer, som drar till sig blickar och de tre miniexperterna tvekade inte ett ögonblick på sina val. 

Slut med ljusblått och rosa
När man kommer i skolåldern, har man för längesen slutat tycka om babykulörer. Nu skall det hända saker! Enligt barnen kan deras kulörer användas på alla fyra väggarna i ett barnrum, men även på mindre ytor. Varför inte måla t.ex. Charlies skrivbord i blått eller måla anslagstavlan med magnetfärg och Esthers med orange. Du kan också ge barnrummets dörr en personlig prägel med Alberts syragröna kulör eller göra egna mönster direkt på väggen. Skapa t.ex. en multiplikationstabell eller skriv hela alfabetet runt och längs med hela taket. Det finns inga gränser för vad som gömmer sig i en burk med färg!


De tre barnkulörern kan du få hos din lokala Flügger färg butik eller på www.flugger.se, där du också kan beställa de tre kulörproverna i en liten ask med en pensel. Vi skickar de smakfulla kulörproverna direkt till din dörr; så kan du enkelt prova dem där hemma tillsammans med barnen.

Texten ovan är hämtad från www.flugger.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar